Ljudi, ajmo ponovo.
Nit planiram da menjam masinu, nit imam para za tako nesto, nit mi je preko potrebno da imam zverinu na kojoj cu terati sve na maximumu sa 50 fps.
Znaci ja vec 5 godina teram FS na ovoj ocajnoj konfiguraciji i skroz sam se naviako i nije mi neki problem. Kapiram da uz tih dodatnih 512 RAMa i samo malcice bolju graficku (a u odnosu na ovu moju je svaka bolja

), mogu takodje malo da poboljsam performanse rada FS-a, ne moram cak ni da diram ove opcije kakve su sada, na nekoj zlatnoj sredini, i da doguram do jedno 20 fps u vrh glave i meni je super.
Mislim ni ne moram da se razumem preterano u hardver da bih stavio u dzep 300,400,500 evra i kupio masinu novije generacije.

Tolko se i sam razumem. Mene interesuje koju graficku do cene od 100e bi bilo najbolje uzeti na ovu konfiguraciju koju trenutno imam i da uz to dodam jos samo 512 RAM-a, a da poboljsanje FS-a bude maximalno moguce. Znaci da ne uzmem neku koja ce da mi da neprimetno poboljsanje ili da uzmem neku dobru, iz koje moja konfiguracija ne moze da izvuce ni 50%, pa da sam dzabe bacio pare.
Znaci nesto sto ce mi malo, ali vidno poboljsati rad FS-a, na ovoj konfiguraciji, a da nisu bacene pare, tj. da se uklopi u konfiguraciju, odnosno da se izvuce sto vise iz te graficke.
Pozdrav!