Jump to content

Photo

FS Global 2010 (FS2004 + FSX )

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dallyborr

dallyborr

Captain

• Members
  • 1,339 posts
  • VATSIM ID:1144239

Posted 25 September 2009 - 12:00 AM

Uzeto sa Aerosft sajta:

"Stefan Schäfer from PILOTs has announced a totally new edition of FS Global. Since the release of the recent version of FS Global 2008, the level of detail related to the source of mesh data has grown enormously. While the previous version holds 12 GB data on 6 DVD's the data of FS Global 2010 is now spit to 12 DVDs with nearly 25 GB. The release of the box including the FSX and FS2004 version is scheduled for the 29th of October 2009. If applicable owners of the previous version can save money by using our CD-Upgrade-Service. A download version is not planned because of the huge amount of data."

LINK

Brate, 25GB...! :eek: 12DVD-a...! Pa de da ga stavim?!? Meni je FS2004 sa milion dodataka 30GB.

#2 marko mitic

marko mitic

Captain

• Members
  • 439 posts

Posted 25 September 2009 - 01:46 PM

ajde ajde sta je jos 25 giga ....nego sto ce i memorija da zatreba :(

#3 aradulo

aradulo

Senior First Officer

• Members
  • 53 posts

Posted 06 October 2009 - 12:38 AM

12DVD-a gde ce im dusa...

#4 Danilo

Danilo

Administrator and Webmaster

• Administrators
  • 1,706 posts
  • VATSIM ID:952356

Posted 06 October 2009 - 12:41 AM

12DVD-a gde ce im dusa...

Ljudi ja se ubih... downloadovao sam i instalirao fs global 2008 iii trt

Balkan MASH identicno u mikrometar... ocigledno za balkan nema bolji STRM ... ijedino sam BAs vidio raziku u Alpima I na Himalajima i u amerokansom :) Velikom kanjonu... ovo ostalo ... ISTO moja preporuka NE INSTALIRATI dodatnih 13 gigabajta na racunare jer je ... bljak :)

#5 dallyborr

dallyborr

Captain

• Members
  • 1,339 posts
  • VATSIM ID:1144239

Posted 06 October 2009 - 12:26 PM

Ljudi ja se ubih... downloadovao sam i instalirao fs global 2008 iii trt
Balkan MASH identicno u mikrometar... ocigledno za balkan nema bolji STRM ... ijedino sam BAs vidio raziku u Alpima I na Himalajima i u amerokansom :) Velikom kanjonu... ovo ostalo ... ISTO moja preporuka NE INSTALIRATI dodatnih 13 gigabajta na racunare jer je ... bljak :)

Da, u sustini mesh za ceo svet. Kad pogledas, sta ce mi da ga imam za oblasti u kojima uopste i ne letim. Ja, bar za sada, imam samo Evropu i Balkan. I ne pada mi na pamet da "trosim" jos 20-ak i kusur GB samo za mesh.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users