Ljudi...ovo cudo ima ogroman problem!
Case No#1
Krenem ja, pre neki dan, Singapur/Sidnej, PMDG 747, sve lepo bese do iznad Balija. Tacnije negde izmedju Dzakarte i Balija.
Prvo je krenuo altimetar, "your altimetar is....bla, bla", ja na 35000, on na 29.92...ajde resetujem ga, on pade na 24.50!

Ja ga vratim na staro, i kad je krenulo majko mila...
Prvo sam se zviznuo u roku od dve sekunde u takav overspeed, nekih 500kts, da mi ni iskljucivanje autopilota i spustanje trotila na idle, nije pomoglo. E onda se sa 35000, u roku od jednog minuta popeo na 50000, da bi onda brzina pala sa 500 na 0.45M, i onda je naravno otisao u stall, i na kraju sam poljubio Indijski okean...
Case No#2
Juce krenem, KJFK/EHAM, PMDG MD11...pada kisica, onako oblacno...nista posebno, nije nevreme, nema vetra...
Poletim ja, ma dva minuta nije proslo od poletanja...prvo sam bio "low speed"

, e onda je MD nabio trotil do daske, i za koji minut sam na 6000ft leteo oko 600kts...

...nisam ni znao da MD11 moze da izgura tu brzinu. I naravno iskljucim ASE i ukljucim AS 6.5 i sve se vrati u normalu.
Eto...to mi se izdesavalo.
Video sam da nisam jedini, i da jeste ASE u pitanju i kazu da ce biti sredjeno...
http://forums1.avsim...pic=277997&st=0Eto da znate, ako vam se slucajno desi, da nije avion u pitanju. Jer mi je sekunda falila da preinstaliram PMDG. I MD11 i 747...