Pre nego sto bacim grafiku na "podgrevanje" u rernu...sta bi jos mogao da probam?
Evo sta se desava: Od igara, ne igram nista...jedino Flight Simulator2004, medjutim, od skora je pocela, grafika, na drugo nista ne sumnjam, da brljavi. Prvo je krenuo da mi mesa teksture, i ajde alt-tab, on ih vrati u normalu, ali sad su pa pocele i neke "smetnje" da se javljaju, kao na TV-u kad je los prijem preko satelita......kad se to pojavi, ne pomaze ni alt-tab.
Probao sam nove drajvere, i za grafu i za plocu, resetovao bios, vracao ponovo na staro...drzi lepo 5-10 minuta, i opet isto.
You tube, nece ni jedan video da pusti kako treba, ako ne iskljucim Hardware Acceleration...
Cistih sve od prasine, mada nije je bilo maltene uopste, al rekoh da probam...jok more...opet isto.
U windows-u je sve normalno, nema nikakvih crta, gluposti ili bilo cega, ali FS2004 i You Tube ili bilo koja flash aplikacija...njente!
Gledah i temperaturu, najvise ide, dok radi FS, do 54-55 stepeni, i to bas kad je neko vreme sa nekim oblacima kamara, kuleri rade lepo na njoj...normalno, u windowsu temperatura je 42-45, najvise.
Sta da joj radim vise?
I ako probam to sa rernom, koliko da je krckam i na koliko stepeni?
Dali windows da puknem opet?
U pitanju je 8600GTS, napajanje 500 vati, windowsXP SP3, original, sve up to date, ploca MSI P6N SLIv2, 3gb rama, E2220, nista overklokovano, sve stock, sto bi se reklo...
A o pecnju u rerni...
http://www.overclock...d-oven-fix.html
Aj ako neko jos neku ideju ima...
Started by
dallyborr
, Nov 06 2010 11:08 PM
6 replies to this topic
Posted 06 November 2010 - 11:08 PM
Posted 06 November 2010 - 11:51 PM
Probaj drugu grafu da budes siguran 100 posto da je ona..ako je do grafe nzm sta da ti kazem....Ivan ce ti najbolje pomoci
Posted 07 November 2010 - 05:14 AM
Mislim...znam da nije ovo mesto za ovakve probleme...ovo je vise hardver/HARDVER nego pilot/Hardver, tipa dzojstici, trotili...ali stvarno nemam vise ideju sta da joj radim.
Nisam bas nesto pri parama, znam ja sta mi je ciniti, ali ovako...bar da joj produzim zivot jos koliko toliko....
Nisam bas nesto pri parama, znam ja sta mi je ciniti, ali ovako...bar da joj produzim zivot jos koliko toliko....
Posted 07 November 2010 - 10:00 AM
Da nije pocela memorija da ti riknjava na grafickoj?
Meni se isto desavalo sa onom mojom 7600GS...i razlog je bilo upravo to.
Meni se isto desavalo sa onom mojom 7600GS...i razlog je bilo upravo to.
Posted 07 November 2010 - 01:16 PM
Najbolje pozajmi neku karticu pa probaj..
Posted 07 November 2010 - 09:33 PM
Zagrevanje rerne na 200 stepeni, skinuh hladnjake i ventilatore, skinuh zaostalu pastu sa GPU, zatim jedno "krckanje" na 200 stepeni 10 minuta, hladjenje sat vremena, ponovno stavljanje paste, hladnjaka i kulera...radi brate kao nova ponovo...a ja HAPPY again!!!
Posted 07 November 2010 - 09:51 PM
E pa eto
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users