Jump to content

Photo

Jeftini "rogovi"

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Matija

Matija

Second Officer

• Members
  • 18 posts
  • Interests:Гитара, Летење, Електроника
  • VATSIM ID:1199637

Posted 25 July 2011 - 07:43 PM

Ako bi mogao neko da mi preporuci neke jeftine (ali ne previse) "rogove" ili ako neko hoce da mi proda svoje stare ili poluispravne? Hvala

#2 Sava

Sava

Events Coordinator

• Administrators
  • 1,592 posts
  • VATSIM ID:1109329

Posted 25 July 2011 - 08:31 PM

Pa imas dva izbora:Saitek Pro Flight Yoke ili CH Yoke

Moja preporuka ide na ovaj prvi. Ja ga imam i zadovoljan sam.
Kolko sam platio, tolko sam i dobio. Neke stvari su doduse mogle biti bolje.

#3 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts
  • Interests:sve i svasta
  • VATSIM ID:890708

Posted 26 July 2011 - 03:05 AM

Da budemo nacisto;ni sa kakvim rogovima i pedalama neces dobiti RL osecaj vec samo vizuelni utisak 'pravih' komandi jer su reakcije istih takve da ako ikada budes seo u pravi avion,imaces veeeelikih muka. Mislim da je potpuno svejedno sta ces uzeti,izbor nije veliki i prijateljski savet je,da uzmes sto jeftiniji komplet.Procunjaj malo po netu,e bay-u i sl,mozda ti se posreci da za male pare dobijes to sto zelis :)
Da ne bude zabune,posedujem pre dosta godina novo kupljeni i poprilicno placeni u Svajcarskoj,CH komplet(rogovi,pedale i kvadrant).
@Sava;neke stvari,na zalost,nikada nece biti bolje,takve su-kakve su i sluze simulaciji letenja u kucnim uslovima ,kako god to bilo i na kom god to FS-u bilo -_-

Edited by Aleksandar Jacimovic, 26 July 2011 - 03:10 AM.

#4 kosta93

kosta93

Captain

• Members
  • 820 posts
  • Interests:Avijacija, biciklizam, fotografija i tenis
  • VATSIM ID:1058828

Posted 26 July 2011 - 05:08 PM

a mozes i sam da napravis ako si dovoljno kreativan i imas minimalno znanje iz elektronike i mehanike :).ja sam uspeo da napravim home made i valjalo je ali sam morao da rastavim zbog drugih stvari nazalost :).

#5 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 26 July 2011 - 06:21 PM

Probao sam kod druga rogove velika glupost lepa za oko jedino sto mi se kod toga svidja su papucice...po meni je bolje uzeti palicu po mogucstvu sa papucicama i gasom sa strane ali i obivna palica vrsi posao...preporuka rogovi NE.. :D

#6 Matija

Matija

Second Officer

• Members
  • 18 posts
  • Interests:Гитара, Летење, Електроника
  • VATSIM ID:1199637

Posted 26 July 2011 - 06:24 PM

Ma trazio sam neki projekat na netu da napravim ali nisam nasao neki, ovaj elektronika mi nije problem jer vec radim projekte, ali mehanika moze biti zeznuta :(

Ako neko naleti na neki DIY projekat za rogove please pm me.

P.S. hehehe malo da se pohvalim sto se tice elektronike Automatika - Moj projekat
To je bila neka nagradna igra, nisam dobia :P :(, bio sam 5. od 9. ali bilo je dobro iskustvo
Sry ako sam zalutao previse off-topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users