E to ne znam. Ja sam obarao sistem na kompu i sve radio iznova tako da sam FSX instalirao sa SP1 i SP2 i radi savrseno. Prethodno sa ACC-om je radio uzasno. Svakako sam planirao da obaram sistem i malo osvezim komp tako da mi je to doslo odlicno da uradim. Koliko znam, taj acc pack sem sto sadrzi isti taj sp2 ima ubacene neke glupave misije i neke avione koje ti u sustini i ne trebaju ako letis online. Procesaljaj malo po forumima sta bi bilo ako bi obrisao acc i potom ubacio sp1 i sp2, dal bi nesto izgubio?
SkyHighSim Belgrade X
Posted 29 April 2014 - 04:34 PM
Posted 29 April 2014 - 07:05 PM
Nema smisla brisati acceleration pack zbog bilo cega drugog, jer ima dosta bolju optimizaciju i popravke u odnosu na FSX SP2.
SkyHighSim treba da svoj scenario popravi, jer svaki drugi radi dobro sa acceleration pack-om.
Zapravo ni ne znam kako su smeli da izbace tako nesto sa toliko uocljivim bagom.
- Sava likes this
Posted 05 May 2014 - 11:48 PM
Posted 06 March 2015 - 01:57 PM
Juce mi je stigao mail da se gasi skyhighsim. Mislim da bi bilo lepo da svoje scenarije bace u freeware ali nesto se plasim da se to nece desiti...
Posted 31 March 2015 - 10:35 PM
Ja sam posle duuugoooog duuuuuuuuuuuuuuuuugooooooooog vremena resio da opet malo instaliram FS i to FSX posto u odnosu na onda imam malo jacu masinu. Elem, kad pokusam da instaliram scenery sa mojim reg podacima, vraca mi poruku 0 od servera sa kojim proverava validnost licence. Jel moze nekako da se to resi ili zaobidje?
Posted 29 April 2015 - 08:13 PM
Isključi antivirus/firewall dok ne prođe aktivacija.
Posted 29 November 2015 - 05:36 PM
Nema smisla brisati acceleration pack zbog bilo cega drugog, jer ima dosta bolju optimizaciju i popravke u odnosu na FSX SP2.
SkyHighSim treba da svoj scenario popravi, jer svaki drugi radi dobro sa acceleration pack-om.
Zapravo ni ne znam kako su smeli da izbace tako nesto sa toliko uocljivim bagom.
Ko ima ACC pack i Belgrade X, problem sa rapidnim padom FPS-a bi trebalo da moze da se resi brisanjem fajla: "rupa.BGL" iz "LybeXv2/scenery" foldera. Ne znam sta se time gubi, bar jos uvek nisam primetio posle par letova, ali meni je pomoglo. Vredi probati.
Mozda je i individualno, a mozda je sve ovo vec provaljeno odavno a ja nisam bio svestan.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users