Jump to content

Photo

SkyHighSim Belgrade X

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#41 Tosa

Tosa

Captain

• Members
  • 1,091 posts
  • VATSIM ID:966410

Posted 29 April 2014 - 04:34 PM

E to ne znam. Ja sam obarao sistem na kompu i sve radio iznova tako da sam FSX instalirao sa SP1 i SP2 i radi savrseno. Prethodno sa ACC-om je radio uzasno. Svakako sam planirao da obaram sistem i malo osvezim komp tako da mi je to doslo odlicno da uradim. Koliko znam, taj acc pack sem sto sadrzi isti taj sp2 ima ubacene neke glupave misije i neke avione koje ti u sustini i ne trebaju ako letis online. Procesaljaj malo po forumima sta bi bilo ako bi obrisao acc i potom ubacio sp1 i sp2, dal bi nesto izgubio?

#42 Adrijan Pekovic

Adrijan Pekovic

Senior First Officer

• Members
  • 79 posts
  • VATSIM ID:1235215

Posted 29 April 2014 - 07:05 PM

Nema smisla brisati acceleration pack zbog bilo cega drugog, jer ima dosta bolju optimizaciju i popravke u odnosu na FSX SP2. 
SkyHighSim treba da svoj scenario popravi, jer svaki drugi radi dobro sa acceleration pack-om. 
Zapravo ni ne znam kako su smeli da izbace tako nesto sa toliko uocljivim bagom. 

• Sava likes this

#43 Aleksandar Stojanovic

Aleksandar Stojanovic

Captain

• Members
  • 321 posts
  • VATSIM ID:852435

Posted 05 May 2014 - 11:48 PM

Dobar vam je sajt. Malo ste ga doradili...

https://drive.google...dit?usp=sharing

#44 pixxel

pixxel

Captain

• Members
  • 127 posts
  • VATSIM ID:919375

Posted 06 March 2015 - 01:57 PM

Juce mi je stigao mail da se gasi skyhighsim. Mislim da bi bilo lepo da svoje scenarije bace u freeware ali nesto se plasim da se to nece desiti...

#45 Nikolovski Stevan

Nikolovski Stevan

Captain

• Members
  • 1,282 posts
  • VATSIM ID:910243

Posted 31 March 2015 - 10:35 PM

Ja sam posle duuugoooog duuuuuuuuuuuuuuuuugooooooooog vremena resio da opet malo instaliram FS i to FSX posto u odnosu na onda imam malo jacu masinu. Elem, kad pokusam da instaliram scenery sa mojim reg podacima, vraca mi poruku 0 od servera sa kojim proverava validnost licence. Jel moze nekako da se to resi ili zaobidje?

#46 Djole

Djole

Captain

• Members
  • 237 posts

Posted 29 April 2015 - 08:13 PM

Isključi antivirus/firewall dok ne prođe aktivacija.

#47 mare

mare

Second Officer

• Members
  • 1 posts

Posted 29 November 2015 - 05:36 PM

Nema smisla brisati acceleration pack zbog bilo cega drugog, jer ima dosta bolju optimizaciju i popravke u odnosu na FSX SP2. 
SkyHighSim treba da svoj scenario popravi, jer svaki drugi radi dobro sa acceleration pack-om. 
Zapravo ni ne znam kako su smeli da izbace tako nesto sa toliko uocljivim bagom. 

Ko ima ACC pack i Belgrade X, problem sa rapidnim padom FPS-a bi trebalo da moze da se resi brisanjem fajla: "rupa.BGL"  iz  "LybeXv2/scenery" foldera. Ne znam sta se time gubi, bar jos uvek nisam primetio posle par letova, ali meni je pomoglo. Vredi probati.

Mozda je i individualno, a mozda je sve ovo vec provaljeno odavno a ja nisam bio svestan.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users