Jump to content

Photo

POLUVOLAN za igranje fs....

• Please log in to reply
33 replies to this topic

#1 Velibor469

Velibor469

Pilot Training Instructor

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 08 February 2005 - 03:37 AM

elem o cemu se radi....

Krajnje korisna sprava za igranje FS...radi se o poluvolanu...ja ga imam i odusevljen sam, cak sto vise nekoliko ljudi VATSIM-a su dolazili kod mene i probali su leteti preko njega i reakciaj je bilo odusevljenje...znaci bez lazne skromnosto definitivno je osecaj boli glava...i razlika j enebo i zemlja...

Ja imam jednu kombinaciju za narucivanje preko koje sam i ja svoj dobijo,radi se o stvari koje se donosi iz Engleske,stize za max max pet dana,sa racunom, prevozom, carinom i najbitiniej garancijom.Lik je moj poznanik,pare se NE daju u napred nego kad POLUVOLAN stigne i kad se preuzme...znaci nikavi depoziti i sl...cena je 300 evra i sto se tice moej strane ja niti imam korist niti bilo sta slicno od toga, samo bi zeleo da cisto kazem da to postoji pa naravno sobzirom da cena niej mala nebih zeleo da bilo koma sta pricam dali je to jeftino ili niej...sajtovi sa tim postoje moze se naci na netu pa pogledajte vidite i eventualno ako nekozeli da vidi niej problem da dodje do mene i isproba to direktno na FS....

#2 Basic1

Basic1

First Officer

• Members
  • 34 posts

Posted 11 February 2005 - 08:44 PM

Auuu, al' ga odrapi 300e. Ovako nesto ovde u Cemerici kosta oko 100kinti. A ovo je prava stvar: http://www.flypfc.com/.

#3 dacha

dacha

Captain

• VIP Members
  • 171 posts

Posted 12 February 2005 - 12:23 AM

evo kako se to radi....

Edited by dacha, 12 February 2005 - 01:26 AM.

#4 JoeKuboj

JoeKuboj

Captain

• VIP Members
  • 351 posts
  • Interests:php
  • VATSIM ID:894566

Posted 12 February 2005 - 04:13 AM

cena je 300 evra

CH Flight Sim Yoke (200-615) USB (PC) Our Price: £90.99

Na dan 12. februar, 90.99 britanskih funti je 132.350 evra (može se proveriti ovde), na carini da ti uzmu 20% (lupam, ne zna tačno koliko bi bila carina, ali ne verujem da bi bila više od 20%), to je 158.82 evra. Poštarina, recimo 20 evra, i to je onda 178.82 evra, i 20 evra daš čoveku koji bi naručio na svoju adresu a potom poslao tebi (ili doneo, a onda nema one gore poštarine) jer Amazon ne šalje to u SCG. Sve ukupno 198.82 evra.

sto se tice moej strane ja niti imam korist niti bilo sta slicno od toga

300-198.82 = 101.18 evra ;)

#5 Basic1

Basic1

First Officer

• Members
  • 34 posts

Posted 12 February 2005 - 06:29 AM

kao sto rekoh US$93.36.
http://www.pricefish...id=120093&dwm=1
:rolleyes:

#6 Velibor469

Velibor469

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 13 February 2005 - 06:49 AM

kao sto pise na pocetku...ovo je samo opcija koja je toliko, i ono koliko je mene kostala...pa ;) a inace niko nikog niej terao za bilo sta pa :sup: samo opusteno :sup:

#7 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts
  • Interests:sve i svasta
  • VATSIM ID:890708

Posted 19 February 2006 - 01:25 AM

CH rogove i pedale sam kupio u Svajcarskoj pre 3 godine i sa svim troskovima su kostali oko 300 eura.
Sigurno je da interesenata za ozbiljniju simulaciju ima,kad god sam pitao ove"velike' pc firme za tako nesto
pogledi su bili,blagoreceno,beli,ili nikad culi za CH i kome pa to treba i sl...Elem,Srbija brale,snalazis se
kako znas i umes ali misljenja sam da je svaka pomoc dobrodosla.Pozdrav

#8 Velibor469

Velibor469

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 19 February 2006 - 08:09 PM

fala bogu i ja sam kupio volan ali pedale ne jos,sada samu skupljanju para za trotl pa ce da vidimo :)

#9 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts

Posted 20 February 2006 - 12:43 AM

fala bogu i ja sam kupio volan ali pedale ne jos,sada samu skupljanju para za trotl pa ce da vidimo :)

kad smo vec kod trotla,da tako kazem,sta bi bio predlog?trenutno mi je,kao ispomoc, thrustmaster
afterburner,hvala i pozdrav

#10 Velibor469

Velibor469

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 20 February 2006 - 08:52 PM

pa u principu mi je bitan funkcionalnost.ako vam niej problem da okacite u sliku cisto da imam predstavu o cemu se radi a isto tako bi bilo fino kada bi mi pomogli da nesto slicno uradim i ja.

pozdrav 469!

#11 Rista

Rista

Captain

• Members
  • 292 posts
  • Interests:stevke

Posted 21 February 2006 - 02:48 PM

Dragi kolege, jel' moze neko da mi da korisnu adresu preko koje mogu da pazarim gore pominjani CH Yoke?
Na par sajtova koje sam pronasao, salju robu samo u USA. Pa ako neko ima iskustva sa on-line shopping-om...
BTW Gosn' captainatr72, da li ste zadovoljni ovm parcetom equipmenta i da li ga preporucujete, s obzirom da je cena prilicno popularna?
Hvala unapred
cika Rista

#12 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts

Posted 22 February 2006 - 12:35 AM

Dragi kolege, jel' moze neko da mi da korisnu adresu preko koje mogu da pazarim gore pominjani CH Yoke?
Na par sajtova koje sam pronasao, salju robu samo u USA. Pa ako neko ima iskustva sa on-line shopping-om...
BTW Gosn' captainatr72, da li ste zadovoljni ovm parcetom equipmenta i da li ga preporucujete, s obzirom da je cena prilicno popularna?
Hvala unapred
cika Rista

Nisam bas najbolje razumeo,na koji equipment mislite? Pozdrav Gospodinu Risti

#13 Rista

Rista

Captain

• Members
  • 292 posts
  • Interests:stevke

Posted 22 February 2006 - 07:24 PM

CH Flight Sim Yoke (200-615) USB (PC)
Zanima me taj poluvolan (rogovi). Po predhodnim postovima sam predpostavio da ga nekolilo vas koristi pa sam mislio da mozda imate i informaciju kako da ga nabavim u Srbiji...

#14 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts

Posted 23 February 2006 - 04:32 PM

CH Flight Sim Yoke (200-615) USB (PC)
Zanima me taj poluvolan (rogovi). Po predhodnim postovima sam predpostavio da ga nekolilo vas koristi pa sam mislio da mozda imate i informaciju kako da ga nabavim u Srbiji...

Postovani gospodine Risto! Bojim se da u Srbiji to nije izvodljivo.U vise navrata sam se raspitivao
za mogucnost kupovine ili barem narucivanja i odgovori su bili...????? Ja sam kupio rogove i pedale(CH)
u Svajcarskoj pre 3 godine,kostali su me oko 300 eura.Posto najverovatnije idem na simulator u Tuluz,negde u junu,predlazem Vam da nekako saznamo cenu u Francuskoj pa da Vam donesem.By the way,jeste li imali prilike,do sada da probate CH? Pozdrav

pa u principu mi je bitan funkcionalnost.ako vam niej problem da okacite u sliku cisto da imam predstavu o cemu se radi a isto tako bi bilo fino kada bi mi pomogli da nesto slicno uradim i ja.

pozdrav 469!

Dobar Vam dan,JAT 469!Najiskrenije se izvinjavam sto Vam do sada nisam odgovorio zeljenom slikom
iz jednog jedinog razloga a to je moj digitalni foto aparat koji,iz meni nerazumljivih razloga,odjednom
otkazuje 'saradnju'.Pokusacu da to uradim na neki drugi nacin i da uslikam celu opremu sa kojom,da
tako kazem,radim.Pozdrav i mirno nebo

Hvala unapred
cika Rista

Naravno,preporucujem,mada...moje skromno misljenje je da je neuporedivo lakse terati avion nego
kompjuter ali za te pare mislim da je to najpribliznije jednoj,da se tako izrazim,realnijoj simulaciji.Takodje,najtoplije preporucujem i pedale,zatrebaju neki put :) Pozdrav

#15 Velibor469

Velibor469

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 23 February 2006 - 06:27 PM

pozdrav 469!

Dobar Vam dan,JAT 469!Najiskrenije se izvinjavam sto Vam do sada nisam odgovorio zeljenom slikom
iz jednog jedinog razloga a to je moj digitalni foto aparat koji,iz meni nerazumljivih razloga,odjednom
otkazuje 'saradnju'.Pokusacu da to uradim na neki drugi nacin i da uslikam celu opremu sa kojom,da
tako kazem,radim.Pozdrav i mirno nebo

postovanje takodje i naravno da niej nikakv problem,tu smo.Sta god je izvodljivo napravti tu sam,sobzirom da se igramo skupim igrackama :) u svakom slucaju vam zelim takode mirno nebo i puno pozdrava :sup:

pozdrav 469!

#16 Stefan

Stefan

Captain

• Members
  • 1,286 posts
  • Interests:ATC, Flying :)

Posted 24 February 2006 - 02:04 PM

E sad jedno pitanje nevezano sa ovo...

Posto idem za jedno mesec dana u Nemacku, kupio bih poluvolan od CH, ali me interesuje da li treba da se prijavljuje na carini i gde cu sa toliko kutijom u avionu???

#17 Ljubinko

Ljubinko

Captain

• VIP Members
  • 1,262 posts
  • VATSIM ID:922417

Posted 24 February 2006 - 05:10 PM

koja carina? :P :P :P

izvadis stick iz kutije ubacis u kofer ili ranac i furas dalje.. ako te neko pita nesto kazi dao mi drug na poklon iz nemacke njemu ne treba on ima novi...etc smisli nesto :)

Ako traze racun pravi se mutav kazi nema to kod nas u srbiji...

salim se, ma ne ozbiljno nece ti niko pravi problema samo kazi dobio si na poklon koriscen je nemas racun garanciju nista... etc sve zastekaj i opusteno.

Edited by JAT241, 24 February 2006 - 05:11 PM.

#18 Stefan

Stefan

Captain

• Members
  • 1,286 posts
  • Interests:ATC, Flying :)

Posted 24 February 2006 - 07:01 PM

izvadis stick iz kutije ubacis u kofer ili ranac i furas dalje.. ako te neko pita nesto kazi dao mi drug na poklon iz nemacke njemu ne treba on ima novi...etc smisli nesto :)

salim se, ma ne ozbiljno nece ti niko pravi problema samo kazi dobio si na poklon koriscen je nemas racun garanciju nista... etc sve zastekaj i opusteno.

A ako mi se polomi u torbi.. I onako nosi puno kofera, samo mi jos jedan hvali :mrgreen:
Nego jel mogu ja to nekako u kabinu, mada u tesko da ce da mi stane u ono iznad sedista, ne znam kolika je kutija... Doduse do sada sam krijumcario joystick u torbi, ali je uvek isao samnom u kabinu, tako da nisam imao briga hocu li ga citavog zateci kada ponovo otvorim torbu :)

#19 Aleksandar Jacimovic

Aleksandar Jacimovic

Captain

• Members
  • 1,175 posts

Posted 09 March 2006 - 02:18 AM

A ako mi se polomi u torbi.. I onako nosi puno kofera, samo mi jos jedan hvali :mrgreen:
Nego jel mogu ja to nekako u kabinu, mada u tesko da ce da mi stane u ono iznad sedista, ne znam kolika je kutija... Doduse do sada sam krijumcario joystick u torbi, ali je uvek isao samnom u kabinu, tako da nisam imao briga hocu li ga citavog zateci kada ponovo otvorim torbu :)

Obavezno sa sobom i ne brini brigu :sup:

#20 Marko

Marko

Captain

• Members
  • 176 posts

Posted 18 March 2006 - 04:31 AM

evo kako se to radi....

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users