Pored odlicno uradjenog samog tivatskog aerodroma, prepravljena je linija obale, kao i mesh, tako da cemo sada konacno uzivati i u realnom okruzenju Boka Kotorskog zaliva i okolnih brda i planina

Beta verzija se moze preuzeti OVDE.
Zamolio bih da u produzetku ovog topica iznesete svoja zapazanja, kritike, pohvale, itd. kada isprobate novi scenario, pa da uskoro imamo i finalnu verziju u kojoj ce biti reseni eventulani problemi.
Posto sam isprobao scenario, evo ja cu zapoceti sa kritikama. Po mom misljenju, scenario je odlicno odradjen i ja sam veoma zadovoljan

Voleo bih da se malo produzi "detaljan" scenario, ukljucujuci magistralu, na kratkom prilazu za stazu 32, jer je sada tacno tu preseceno detaljno od default

Jedina losa stvar koja se licno meni desavala je da kada menjam pogled, tj. gledam u neku stranu, dodje do zamucenja svih textura terana i to tako traje narednih par desetina sekundi do minuta, ali mora se priznati da moja graficka nije merodavna za ocenu bilo kog scenaria, mozda ni default FS-a, posto je losa da losija skoro ne moze biti u danasnje vreme.

Uzivajte i pisite zapazanja!